Zásady ochrany osobních údajů

Zásady ochrany osobních údajů

Na této stránce najdete detaily ohledně způsobů, jak zpracováváme údaje, které o Vás získáváme a také rozsah a seznam partnerů, které tyto údaje zpracovávají. Bezpečnost a ochrana Vašich dat byla, je a bude pro nás nejvyšší prioritou.

Jaké osobní údaje zpracováváme?

  • Údaje o Vašich objednávkách
  • Vaše kontaktní údaje
  • Vaše případné nastavení
  • Údaje o Vašem chování na webu
  • Údaje o Vašem chování při otevírání a čtení e-mailů z newsletteru
  • Údaje související s činností našeho partnerského call centra
  • Odvozené údaje, které vyplývají z výše jmenovaných údajů při jejich vyhodnocování

Kdy sbíráme osobní údaje?

Pokud navštívíte náš web - do Vašeho zařízení se ukládají a následně načítají malé soubory cookies. Více o cookies najdete v našich zásadách používání cookies. Cookies si můžete vždy vypnout a případně vymazat.

V případě, že navštívíte náš web, sbíráme také údaje o Vašem chování na webu (na základě oprávněného zájmu) za účelem získání informací, na základě kterých můžeme pro Vás web dále vylepšovat, měřit kvalitu a efektivitu naší reklamy a kampaní, testovat nové funkce a předcházet případným útokům na web nebo zabraňovat ohrožení jeho funkčnosti.

Kromě cookies získáváme také údaje o vaší IP adrese, operačním systému vašeho zařízení, jeho verze a jazykové nastavení, prohlížeči, který používáte (a jeho verzi a jazykové nastavení) a adresu webové stránky, ze které k nám přicházíte.

Pokud se u nás zaregistrujete - pokud si vytvoříte na našem webu účet, budeme zpracovávat Vaše osobní údaje v rozsahu, v jakém nám je poskytnete; jedná se zejména o e-mailovou adresu, jméno, příjmení, město, ulici a číslo, PSČ, zemi a telefonní číslo.

Pokud u nás nakoupíte - Vaše údaje zpracujeme za účelem přípravy, odeslání, doručení a evidence Vaší objednávky; k tomu je třeba disponovat údaji v rozsahu e-mailová adresa, jméno, příjmení, město, ulice a číslo, PSČ, země a telefonní číslo.

Pokud jste adresátem zboží, které si někdo u nás objednal - v tomto případě zpracováváme Vaše identifikační a kontaktní údaje za účelem přípravy, odeslání, doručení a evidence.

Pokud s námi komunikujete prostřednictvím různých kanálů - pokud se s námi spojujete například telefonicky nebo pomocí live chatu na webu, zpracováváme identifikační a kontaktní údaje a záznamy o komunikací (v případě call centra také včetně nahrávek hovorů) za účelem splnění Vašich požadavků, jejich evidence, spolehlivého prokázání (o jejich vyřízení) a jejich analýzy pro další zlepšování našich služeb.

Pokud to vyžaduje zákon.

Kdo zpracovává Vaše osobní údaje a komu je předáváme?

V drtivé většině případů zpracováváme Vaše údaje pro vlastní účely jako jejich správce. Vaše údaje, ale předáváme našim partnerům, případně zpracovatelům, kteří s nimi pracují na základě našich pokynů; s Vaším souhlasem můžeme také údaje předat sociálním sítím pro zobrazování reklamy na míru.

Pokud navštívíte náš web, údaje o Vašem chování na něm sbírají následující subjekty (v pozici správce):

Google LLC,
1600 Amphitheatre Parkway
Mountain View, CA 94043
United States

Facebook Ireland Ltd
4 Grand Canal Square
Ireland Dublin 2
Dublin

RETYP, LLC
3701 Savoy Lane
West Palm Beach FL 33417
United States

Yandex, LLC
Citybay Business Center
Werftestrasse 4, CH 6005
Lucerne
Switzerland

Smartsupp.com, s.r.o.
Milady Horákové 13
602 00 Brno
Czech Republic

Cybot A/S
Havnegade 39,
1058 Copenhagen
Denmark

SendinBlue SAS
Politique de confidentialité 55
rue d'Amsterdam 75008 Paris
France

The Rocket Science Group, LLC
675 Ponce de Leon Ave NE
Suite 5000 Atlanta, GA 30308
United States

Pokud u nás nakoupíte, můžeme Vaše údaje předat v souvislosti s přípravou, zpracováním, expedicí a přepravou následujícím subjektům (také v pozici správce):

CSI Lifecycle Europe, s. r. o.
Digital Park II, Einsteinova 23
851 01 Bratislava
Slovakia

Heureka Shopping s.r.o,
Palác Syner
Rumunská 655/9, 460 01 Liberec 4
Czech Republic

Direct Parcel Distribution SK s.r.o.
Technická 7, 821 04 Bratislava
Slovakia

IRISOFT, s.r.o.
Pod Juhom 6477, Trenčín
Slovakia

Global Payments Europe, s.r.o.
V Olšinách 80/626, 100 00 Praha 10
Czech Republic

Z jakých zdrojů získáváme osobní údaje?

Osobní údaje získáváme většinou přímo od Vás - ať už prostřednictvím našeho webu nebo během komunikace s Vámi. Některé údaje však můžeme získat i jiným způsobem od našich partnerů - například přepravních společností nebo bank.

Zpracovávání Vašich údajů mimo EU

Vaše údaje můžeme v některých případech předávat i zpracovatelům, kteří se nacházejí mimo Evropskou unii; v takovém případě je možné takové operace provést pouze v případě, že se příslušný zpracovatel zavázal dodržovat standardní smluvní doložky vydané Evropskou komisíi.

Jaká jsou Vaše práva při zpracování osobních údajů?

Právo na přístup

Máte právo vědět, jaké údaje o Vás zpracováváme, za jakým účelem, jak dlouho, kde je získáváme, komu jejich předáváme a kdo je mimo nás zpracovává. V rámci tohoto práva od nás můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů.

Právo na opravu

V případě, že zjistíte, že jsou naše údaje o Vás nepřesné nebo neúplné, máte právo na jejich opravu nebo doplnění bez zbytečného odkladu.

Právo na vymazání

V některých případech máte právo požadovat vymazání Vašich osobních údajů. Vaše údaje bez zbytečného odkladu vymažeme, pokud:

  • Vaše údaje již nepotřebujeme pro účely, pro které jsme je zpracovávali
  • Odvoláte souhlas se zpracováním osobních údajů (a zároveň se jedná o údaje, na jejichž zpracování je nezbytný Váš souhlas a zároveň tyto údaje nepotřebujeme již dále zpracovávat)
  • Využijete své právo na námitku proti zpracování při údajích, které zpracováváme na základě našeho oprávněného zájmu (a my zjistíme, že už žádné takové oprávněné zájmy, které by toto zpracování opravňovaly, nemáme)
  • Domníváte se, že způsob našeho zpracování osobních údajů přestal být v souladu s obecně závaznými předpisy

Pokud se bude v souvislosti s uplatněním práva na vymazání jednat o jeden z výše zmíněných případů, neznamená to automaticky, že všechny Vaše data okamžitě vymažeme; toto právo se nepoužije v případě, že je zpracovávání Vašich osobních údajů i nadále nezbytné pro splnění našich právních povinností nebo určení, výkon nebo obhajobu našich právních nároků.

Právo na přenositelnost

Máte právo získat od nás všechny Vaše osobní údaje, které jste nám poskytli Vy sami a které zpracováváme na základě Vašeho souhlasu nebo plnění smlouvy. Vaše osobní údaje Vám poskytneme ve strukturovaném, běžně používaném a čitelném formátu.

Právo vznést námitku proti zpracování

Máte právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů, ke kterému dochází na základě našeho oprávněného zájmu.

Právo podat stížnost

Uplatněním práv výše uvedeným způsobem není dotčeno Vaše právo podat stížnost u příslušného úřadu, který vykonává dozor. Toto právo lze uplatnit zvláště v případě, že se domníváte, že dochází k neoprávněnému zpracovávání Vašich osobních údajů. Příslušnou stížnost můžete podat na adresu Úřadu pro ochranu osobních údajů:

Úřad pro ochranu osobních údajů
Pplk. Sochora 27
170 00 Praha 7

Jak uplatnit jednotlivá práva?

Kontaktujte nás, prosím, prostřednictvím e-mailové adresy info@itzoo.cz a do předmětu nezapomeňte uvést, o co se konkrétně jedná.

Vaši žádost zpracujeme bez zbytečného odkladu, nejpozději však do jednoho měsíce od podání. Ve výjimečných případech (pokud bude Váš požadavek složitý), si vyhrazujeme právo prodloužit tuto dobu až o dva měsíce. O takovém prodloužení a jeho odůvodnění Vás budeme informovat.

Pověřenec pro ochranu osobních údajů

Ve všech záležitostech, které souvisí se zpracováním Vašich osobních údajů, je k dispozici náš pověřenec pro ochranu osobních údajů, kterého můžete kontaktovat na info@itzoo.cz.

Přihlášení

Tato stránka používá cookies. Vice info